sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

LAUANTAIPUSSISSA OLI KARKIT PAREMMIN KOHDILLAAN

Huhhuh, nyt se on ohi, Oulu Hiphop Festival! Olivat kyllä melkoset kaks päivää, mutta lauantai oli parempi, ja siitä postauksen kuvat. Molempina päivinä kun lähti tuolta tapahtumasta, oli suoraan sanottuna aivan uupunut henkisesti. Tuli hymyiltyä ja kirjoitettua. Toiseen postaukseen tapahtumasta pääset tästä.Innostuin ottaan vähän kulisseistakin kuvia, ja tää alapuolella oleva kuva oli niin mielenkiintoinen otos, kun kaikki sattui kohdilleen, valot, focusointi ja rajaus.


Gimme 5! (Satuin räpsäseen huvittavalla hetkellä, Tommi ei todellakaan oo tos läpsimäs noita hemmoja,

Tapahtuman ylivoimaisesti suloisin pari. Kattokaa nyt noita. He tulivat rohkeesti juttelemaan, ja pyysivät poikkeuksellisesti, että yhteisfanikuvan sijaan minä ottaisin heistä kuvan. Kuinka helmee. Toi jätkä harrasti kehonrakennusta, ja kerto steroideihin liittyvistä vaaroista ja anto palautetta meikän BB-taipaleesta. Olitte niin huippuihmisiä, että laittakaapa FB:ssä viestiä, niin voin vaikka lähettää teille tämän kuvan. Jumalan siunausta teille kyyhkyläiset! Parasta oikeesti on just tässä nykyisessä "uudessa" elämässä se, että mitä erilaisimmat ihmiset tulee jutteleen. Harmi vaan et mä en tunne niitä, mut ehkä se on jännempää juuri niin päin. Ja se yläasteikäinen pikkupoika mäkkärissä, joka tulit ekana jutteleen niist kaikist mulle, niin laitappa kans mulle viestii. En oo vähään aikaan tavannu niin gentlemannia ja ennakkoluulotonta kaveria. Se meidän keskustelu ois pitänyt nauhottaa.


Tapahtuma oli täynnä alaikäisiä ryyppäämässä, ja ei ikärajoja, eikä edes kunnon valvontaa. Kaveri Espoosta sano, et siellä tommonen ei tulis kuuloonkaan.
12 kommenttia:

 1. NIIMP CHEEK ON PERSEESTÄ

  VastaaPoista
 2. upeita kuvia! :>

  xoxo http://follow-kuikki.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. meinasin tulla jutteleen mutten uskaltanu:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ens kerralla sitten vaan hihasta kiinni. En pure.

   Poista
 4. Ahghghghg toi Jaren kuva on ihana. Toi yks. Ja ok noi kaikki muutki.

  Kattelin sin et eiks oo vähän vaikee ottaa kuvii ku vähän välii joku taputtaa olkapäälle ja pyytää nimmaria? :D haha!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No olihan se aika haastavaa. Aluks en edes ollu tuolla suljetulla alueella ja se vasta mahdotonta olikin. Oli pakko hankkii toi pressipassi, et saa kuvattua rauhassa.

   Poista
 5. Ainii, sellanen vielä, et miten pääsit tonne kuvaileen? Laitoiks akkreditoinnin kautta hakemusta vai? Oon usein kelannu et vois joskus kokeilla, mut mul on jääny sellanen käsitys et pitää olla jonkun median edustajana siellä? hmm

  VastaaPoista
 6. heh, oltiin siellä limingantullin mäkissä sun takana kun se poika tuli jutteleen sulle ja sanoit olevas toinen henkilö , nimeltä Miika :-D

  VastaaPoista