keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

ALL AROUND OULU

Tänään nähtiin Adamin kans, ennenku lähen konffaan ja se Hailuotoon. Oli HIEMAN nälkä, joten päädyttiin Golden Raxiin, missä Adam luuli, että nakit oli tehty porosta ja lihapullat hirvestä. Nauroin haletakseni. Kun kerroin, että Suomessa voi syödä myös karhuja, se oli harmissaan, ku ne kuulemma oli niin söpöjä. No mä puolestaan jouduin surulliseksi, kun kuulin et kengurut päätyy lautaselle Australiassa...Mulla on tapana Raxissa vetää aina pilvenpiirtäjäpehmis, ja kyllä myyjä katto pikkasen pitkään, kun lähdettiin viimesinä noiden tornien kaa liikkeestä. Sotkin tolla joka paikan ja kaveri sai vähän väliä hakea paperia.


Käytiin myös kuvaamassa vähän eri paikoissa, kun sää oli niin mielenkiintonen. Tykkään nykyään myös vähän surumielisemmältä näyttävästä säästä, koska se heti luo jotain sellasta tunnelmaa, mitä on muuten vaikee saada kuvaan. Adam innostu ihan totaalisesti ja hyppeli ja kiipeili paikasta toiseen. Meillä oli pian kaks vartijaa seuranamme...
Adam saattaa olla tuttu myös monelle suomalaiselle, tunnistatko mistä? Oikeesti oon alkanut tykkään niin paljon Rotuaarista, ja siellä on niin kiva viettää aikaa! Ja se on myös kuvauksellinen paikka!

9 kommenttia:

 1. Saako noita ottaa mukaan Raxista :O

  VastaaPoista
 2. viimeksikkö ku mää otin jätskin mukkaa nii mulle tultii sannoo että se pittää syyä sielä paikan päällä :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noko me lähettiin ihan viimesinä Raxista, ja se varmaan ei jaksanu oottaa, et me syötäis siellä, niin se einvälittäny ollenkaan..

   Poista
 3. ootko keuruulla? olin ihan varma että näin sut tänään kaupassa, mutten kehdannut tarkemmin kyylätä :D sori random

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä olin. Tarkkasilmäisyyttä havaittavissa.

   Poista
 4. jjees just tommosia kuvia pitää oulussa ottaa!! (en kyl ihmettele miks saitte vartijat perään...:D )

  VastaaPoista
 5. Enpä tiennytkään, että Toripolliisin päälle saa/voi kiivetä. Upeita kuvia, haluaisin itsekin otatuttaa tuollaisia kuvia itsestäni, kunhan vain joku lähtisi kuvaamaan.

  Täysin samaa mieltä tuollaisista vähän synkeämmistä ilmoista. Pilvien väri ja rakenne ovat mielenkiintoisia ja tuovat tunnelmaa sekä lisäulottuvuutta kuviin.

  Itse en tätä Adam-herraa tunnista, mutta todella edustavan ja miellyttävän näköinen ihminen. Kiinnostavat silmät.

  Kiitos fantastisesta blogista, jossa kuvat ovat laadukkaita ja aiheet/teksti inspiroivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos jmp rohkaisevasta palautteesta, on mukava jatkaa eteenpäin tällasten viestien jälkeen!

   Poista