sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

SELIBAATILLA KOHTI KEURUUN KUTUKENTTIÄ!


On loman aika ja tämä poika karkaa Oulusta Keski-Suomeen <3 Valmistaudumme Suomen 2. suurimpaan kristiliseen tapahtumaan. Lestadiolaisten jälkeenhän lapsia tekevät eniten varmaan helluntailaiset, ja tuleva asuntovaunujen meri on varmaan sen mukainen! Tässä olemme kuitenkin välietapilla Viitasaaren ABC:lla, ja ihanat maisemat ympyröivät meitä. Kun asuu tuolla pannukakkumaastoympäristössä Oulussa, niin nämä järvet ja kukkulat ovat terapiaa mielelle. Pakkasimme pienen punaisen auton täyteen tavaraa ja ruumiita (4kpl ronskeja miehiä+minä) ja meinasimme tursuta ulos sieltä.

Pysähdyspaikaltamme löytyi aikas kivan niminen paatti, Talossa mua kutsuttiin Suomen tunnetuimmaksi neitsyeksi ja oli kyl pakko mennä poseeraamaan heti tohon, kun nähtiin se. Rakkaasta kämppiksestä tuli näpsäistyä muutama otos. Hieeeeno mies! Meidän yhteiselo on kyl sujunu tosi mukavasti ja viel muutamat tuparit vielä edessä päin. Teemaehdotuksia? Nyt on kahdet pidetty, ja jälkimmäisest tulos kohta postaus.

Viitasaarella pysähdyttiin vetämään ja testaamaan paikallista känkkyä, ja veti kyl oululaiselle vertoja. Täällä päin Suomea on onneksi vielä maalaishinnat, ja pizza lähi 6 € hintaan ja vedestä ei tullut lisämaksua. Ei tulis kuuloonkaan Oulus. Nyt ei muuta kuin kohti Keuruun kutukenttiä ja seikkailuja. 35 000 hengen teltta/asuntovaunukeskittymä on valmiina juhlimaan! Kohta luvassa lisää kuvia randomeista ihmisistä ja tilanteista.


Mun kuvat: Samuel G.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti