perjantai 29. kesäkuuta 2012

"PÄIVÄKIRJAHUONEESSA" VASTAAMASSA LUKIJOIDEN KYSYMYKSIIN

On juhlan aika jälleen, juhlia kun voi mitä pienimmistäkin asioista. On ollu kivaa kulkea puol vuotta elämää teidän kanssa ihan vieretysten, ja toivottavasti oon voinu olla inspiroimassa teitä, ja rohkasemassa elämään täyttä elämää! Lukutahti kiihtyy koko ajan, ja tänään meni jo 200 000 sivustovierailuu rikki.

Lupasin itselleni pyhästi, että teen tuon viivästyneen videopostauksen valmiiksi sitten ku toi 200 000 rajapyykki menee rikki, ja sillä sain mulle laiskimukselle lisäaikaa. Mut nyt se päätty, ja saatte vastaukset kysymyksiin, mitä on ollu mielessä. Niin kuin siinä kysymyspostauksessa kerroinkin, vastaan vain lukijoideni esittämiin kysymyksiin, ettei tule niitä monenko litran pylly -kysymyksiä, ja jokaiselta ainakin yks kysymys pääsee mukaan.


Piti toteuttaa tää päiväkirjahuone-idea ihan läpällä, ja täällä se nyt sitten Youtubessa "komeilee"... No ainakin vastasin jälleen rehellisesti ja suorasukaisesti, jos ei muuta! Isoveli oli näköjään kesälomalla, mutta oli jättänyt totuttuun tapaan ohjeet iPadilla. Käykääpäs katsomassa (klikkaa yllä olevaa kuvaa, niin pääset videoon)!

Ihka eka videokysymyspostaus löytyy myös mun Youtube-kanavalta. Sen näet tästä:
          

Pian tulee mahdollisuus esittää uudet kysymykset, ja siitä merkkinä tulee kysymypostaus, jonka kommenttilootaan ne voi heittää. Eli siis tähän älkää kerätkö viel niitä. Kiitos teille rakkaille lukijoille mussukkuudestanne ja siitä, että olette kulkeneet mun vierellä. Mäkin tahdon kulkee teidän vierellä <3

1 kommentti:

  1. Oot huippu =) mietin muuten että ootko käyny armeijaa?

    VastaaPoista