tiistai 26. kesäkuuta 2012

I LOVE YOU MORE THAN LIFE


Voiko Jumala olla jotain todellista ja rakasta? Kiinnitäppä tässä postauksessa huomiota ihmisten kasvoihin, tunnetiloihin ja kehon liikkeisiin ja mieti, mikä saa tämän kaiken aikaan. Voiko tuo aitous olla vain mielikuvituksen tuotetta. Katso kuvia ja ole rehellinen itsellesi. Menossa on parhaillaan hetki, jossa ihmiset kohtaa Jumalaa ylistämällä Hänen suuruuttaan.

Konffan yks parhaimmista tilaisuuksista oli lauantai-illan nuorten juhla klo 22:00-24:00, ja tämä postaus on omistettu. Mennään pintaa syvemmälle. Seinäjoen hellarit johdatti porukan kunnon bileisiin, ja baarit läpikäyneenä voin sanoa, että ne jää kyllä kakkoseksi ihan kevyesti. Baareissa porukkaan yritetään pumpata hyvä fiilis valoilla, savulla ja tosi kovalla musiikilla ja tää kaikki mahdollistetaan viinan virtaamisella, kun olotila kevenee. Baari-illan jälkeen sit huomaa, mitä jäi käteen.

Sain konffasta pikku paparazzeilta jälkeen päin kuvia itsestäni, ja päätin laittaa tähän yhden, josta kiitokset Sara Tenkaselle.

Näissä kokouksissa rukoillaan aina ihmisten puolesta, ne parantuu sairauksista tai esim. Jumala täyttää Pyhällä Hengellä, niinku mulle kävi. Myös sen kielillä puhumisen armolahjan oon saanut täällä. Se tapahtu niin, et ylistys oli käynnissä ja rukoilin siinä ääneen suomeksi. Hetken päästä en enää kuullu omaa ääntäni, kun bändi alko vetään biisiä. Sit kun se biisi loppu ja musiikki feidaantu taustalle, kuulin jälleen oman ääneni ja olin aivan ihmeissäni, sillä biisin aikana se oli vaihtunut mun tietämättä joksikin aivan toiseksi kieleksi kuin suomeksi. Kuulosti joltain aasialaiselta kieleltä. Onneks sain noi kielet tolleen, ku oon niin skeptinen ihminen, etten varmaan mitenkään muuten olis uskonut niiden olevan aidot, ellen olis kokenut tota yliluonnollista kokemusta. Tyhmä ja jääräpäinen kun on. No, Jumala tuntee meidät.
Ei oo kyl mitään sulosemman näköstä, kun nähdä tyttö, joka rakastaa Jeesusta.Jos kuva ei piirtynyt vielä tarpeeksi hyvin mieleen, niin tältä se näyttää livenä. Alla muutama ulkomaalainen ja suomalainen ylistysbändi, joita suosittelen.32 kommenttia:

 1. Ihanaa et teit tällasen postauksen ! Nuista kuvista tosiaa näkee, ettei toi aitous oo mielikuvituksen tuotetta (: Toi oli oikeesti tooooosi mahtava kokous ja Pyhä Henki oli siellä tosi vahvasti mukana ja kosketti ihmisii 8)

  VastaaPoista
 2. Mulla jäi epäselväksi, että saako tässä teidän uskonnossa juoda alkoholia. Meinaan siis sallitaanko? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukaan ei kiellä. Älä juo kuitenkaan liikaa.

   Poista
 3. Se oli huikea ilta! Mahtavia kuvia jotka avaa sitä hyvin kyllä :) Ja jos Sebu sul on kuvii yön break/freestyle skaboist nurmella niin laita johkin blogiis ;)

  VastaaPoista
 4. Meikä ei ehtiny räpsiä kuvia, kun piti tanssia ringissä. Siinä yöttömän yön postauksessa on yks kuva siitä koko jengistä. Huomasitko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin :) Maailman on aika nähdä että uskovaiset osaa pitää hauskaa ilman alkoholii!

   Poista
 5. Ihana paketti! Kiitos Seba! Hienoa, että sulle oli tuosta mun räpsäisystä iloa. :) Suuri into ja siunaus johdattakoon isohkoja askeleitasi. ;)

  VastaaPoista
 6. Wau! Olin illassa mukana, ja oli kyllä paras asia koko konffassa toi ilta. Jumala oli niin läsnä ja täytti hengellänsä niin, että tanssin ja ylistin koko illan häntä ♥! SIunausta Sebastian sulle ja rohkeutta olla Jeesuksen oma!

  VastaaPoista
 7. Aijai, enpä olekaan tiennyt, että tuollaisista ilmeistä voi päätellä varmasti jumalan läsnäolon ja vaikutuksen. Olipa hienoa nähdä jumalaa rakastavia nuoria tyttöjä Seinäjoen Provinssirockissa tuhatmäärin!

  VastaaPoista
 8. "Vapaa oon, vapaa oon. Vapaa oon tanssimaan.
  Vapaa oon, vapaa oon. Vapaa oon laualamaan." <3

  VastaaPoista
 9. Ois pitäny jäädä vielä kokonaan Lauantaiksi Konffaan aina yön pikkutunneille asti, lähdin jo Lauantaina päivällä, mut huikea meininki oli kuitenkin onneksi myös jo Perjantaina...kun ihmiset kutsuttiin eteen niin kiiruhdin sinne...Aivan käsittämättömän mahtavaa kun Jumalan läsnäolo virtaa päästä varpaisiin...Eikun vaan Jumalan tulta levittämään eteenpäin...aina toki löytyy niitä palomiehiä ja palonaisia, jotka sitä yrittää sammuttaa, mut jatkakaamme Hengellisen pyromaanin töitä... ; )

  VastaaPoista
 10. Kumpa itekkin voisin joskus kokea samanlaisia tunteita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muuta kuin lähde seuraan Jeesusta ja se on siinä. Helepommin ei vois olla!

   Poista
 11. TODELLLA SIISTI POSTAUS ! Jännää nähä oma naama sun blogissa ;).. Oli täydellinen ilta ja lavalta ku katso.. niin ei voinu ku ihmetellä jumalan suuruutta ja kaikkea mitä se tekee meidän keskuudessa ! <3 saako jakaa facebook? ::)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Linkkiä saa kyllä jakaa ja voi niitä kuviakin kopsata,kuhan merkkaa sen ottajan. Saavat seinäjokisetkin sitten talteen muistonsa. Kuka lavalla olijoista olit?

   Poista
 12. Linkkiä saa kyllä jakaa ja voi niitä kuviakin kopsata,kuhan merkkaa sen ottajan. Saavat seinäjokisetkin sitten talteen muistonsa. Kuka lavalla olijoista olit?

  VastaaPoista
 13. Aivan ihana blogimerkintä. Mua rupes itkettään, hyvällä tavalla :)

  VastaaPoista
 14. Hei mulla sikana kiinnostaa et mihi te niiku uskotte? ku ette te ainakkaa iha raamatun mukkaa mee jos saa juuakki esim. osaakko hieman valaista mua tässä asiassa? :D

  sori ku oon ano mut en jaksa rekisteröityä.

  VastaaPoista
 15. Vastaus Anonyymi 22:43 kysymyksee. :) (itekää en jaksa kirjautua..)

  Uskotaan yksinkertaisesti Jeesukseen, ja Raamattuun sellasena ku se on kirjoitettu. Idea: Elä elämä Jumalalle, ja se antaa kaiken muun... ja elämä Jeesuksessa on Iloa ja vapautta. Ei tarvitse juoda ku muut juo. Todella siistiä! Ite oon ainaki liekeis. :)

  Juomisesta sen verran, ettei Raamattu kiellä juomista, mutta kieltää juopumisen, muuten tulee "irstas meno". Järkeenkäypää.

  VastaaPoista
 16. Onpa sulla mahtavia kuvia ja tosi hyvin tosiaan näkee ilmeistä kuinka ihmiset on onnellisia! Toi lauantai-ilta oli aivan mahtava!! Harmi vaan kun aina tuntuu että loppuu kesken illat kun sais jatkua vielä pari tuntia lisää ylistystä :D
  Hei sattuisko sulla olemaan kuvia keskiviikkoillan ylistyksestä? Näin sinun ottavan kuvia siinä lavan edessä, olin pinkkijakkunen tyttö mikissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksi kuva löytyy albumista. Laitappa nimes, niin laitan sun FB:n inboxiin, jos sulla on viestinlähetystoiminto käytössä.

   Poista
  2. Oisko mahdollista lähettää sähöpostiin? luisa12_1992@hotmail.com

   Poista
 17. Aaaww, aivan ihania kuvia tuosta illasta!! :) oli niin mahtava ilta. Ikävä tuonne konffaan ;) ja siellä on aina ihanaa ku kukaan ei kato sua nenänvartta pitkin ja kaikki saa olla siellä sellaisena kuin on ja ihan vapaasti.
  p.s Mä niin tykkään tästä sun blogista!! :) ;)

  VastaaPoista
 18. Kiitos Sebastian mahtavista konffa postauksista! Ite olin kans lauantain nuortenillassa ja vaikka en kovin usein tuu mukaan ylistykseen ni sillon ei voinut tehäkkä muuta ku ylistää. Oli niin mahtava fiilis ja tuns sen että Herra oli läsnä siel!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos A! Ja Jumalahan on niin hyvä, et Häntä voi ylistää, vaikka ei ois fiilistäkään.

   Poista
 19. Kiitos aivan ihanasta konffa-postauksesta!<3 Tuo Seinäjoen nuortenkokous oli kyllä ihan ylivoimasesti paras! Niin moni täytty Pyhällä Hengellä ja kaikki oli mukana ylistämisessä:) Fiilis oli sillon mahtava! Kiitos vielä:)

  VastaaPoista