maanantai 25. kesäkuuta 2012

KESÄ TULI BLOGIIN!

Kesän kunniaksi on aika pistää blogini ulkoasuun raikkautta ja tuoreutta. Vanha banneri on ajanut asiaansa, mutta kaikkeen kyllästyy ajallaan. Ideoidessani uutta, hahmottelin muutamia piirteitä, jotka haluan siihen sisältyvän. Muistilistaan päätyi seuraavat ranskalaiset viivat:
------------------------------------------------------
- Nuorekkaampi ote
- Helposti lähestyttävämpi
- Arvomaailman näkyminen
- Oulu
- Meri
- Raikkaus
------------------------------------------------------
Nämä kaikki saatiinkin samaan pakettiin, ja oululaiset varmaan huomaavatkin, mikä tunnettu tausta takana on. Nyt tehdään jotain aivan muuta kuin kankeaa muotilehtifonttia: tässä tulee blogin uusi banneri!

Thanks to my professional photographer and dear friend, Adam! You're awesome! Eli bannerin valokuvan on ottanut kyseinen heppu. Oon ihan vasta tutustunut tähän aussijätkään, ja pian saatte nähdä lisää hänen ikuistamiaan otoksia täällä blogissa. Alla olevassa kuvassa seisoo tämä mysteerimies. Kun tämä ei ole vielä varsinainen postaus, missä on esillä ottamamme kesäinen kuvasato, niin ei paljasteta vielä liikaa.

Mitä mieltä ootte uudesta bannerista?

10 kommenttia:

 1. Ihan jees, mut toi farkkutakkiasetelma saa sut näyttämään liikaa Mikko Alatalolta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua! Hyvä huomio. Onneksi jätin lasit kotiin...

   Poista
 2. Hieno banneri!
  Vieläkös muuten jatkat sitä unirytmiä vai nukutko "perinteiset yöunet"?
  Mukavaa kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä jatkuu unirytmi. Nyt on niin ihanaa, kun voi yölläkin liikkua tuolla kaduilla, kun on aurinko taivaalla <3 Keski-kesä on tehty mua varten!

   Poista