torstai 28. kesäkuuta 2012

KESÄ ON SUMMER JA ELÄMÄ LAIFFII


Elämä nautituttaa tosi paljon. Vaikka on ollut muutama sateinen päivä Oulussa, se ei ole mieltä lannistanut. Oon kyllä semmonen kesäpoika, että mun lempivuodenaika ei mene pilalle vaikka hyttysmonsteripilvet imis mut kuiviin, sadepilvet tyhjennettäisiin alas ja tuuli sotkis 5 minuuttia sitten laitetut hiukset. Se on vaan Suomen kesää <3


Oltiin viettämässä Linnanmaalla iltaa erään tytön kämpässä, joka tulee tänään kotiin Ranskasta, missä on ollu koko vuoden! En malta oottaa että nään sitä!

Tuo vegemiten maistaminen ei ollu kyl mikään hyvä idea. Se on jotain australialaista herkkutahnaa, jota levitetään esim suolakeksien päälle. Se on tehty jostai mallasmoskasta tai jostain ja on tosi suolasta. Katriina sai väläyksen maistaessaan tuota juomaa, et "tää maistuu ihan siltä ku äiti ois lisänny porkkanamehua appelsiinimehuun". Siihen Aleksi vaan totes, että "no mitähän siinä lukee". Voi Katriina on varmaan aidoimpia ihmisiä ketä tiedän.

Sain aika ihQun kortin kotia luukusta. Kaikki oikeesti ihmettelee tota samaa, että oon paljon paljon pidempi livenä, kuin mitä kukaan ois aatellu. Mä oon 190 cm haloo!! Onko ihme! Pelottavaa tuossa kortissa on se, että siinä ei ole osotetta, joten aiemmista fanikorteista poiketen tää oli tuotu suoraan mun kotiovelle, eli joku oli seisonut oveni takana. Ja varmaan ehkä oli myös pimpottanut, mutten sillon sattunut oleen kotona. Tai ehkä se ei oo pimpottanu, ku tohon on muka toi "postimerkkikin" (soli jotain leikattuu kartonkii) laitettu, niin se on varmaan halunnut hämätä mua, niinku toi ois lähetetty. No joka tapauksessa ilahdutit suuresti torstaipäivääni. Kiitos Dee, kuka ikinä oletkaan! Toinen asia, mikä minua ilahdutti, oli ikkunasta näkyvä maisema mun Oulujoelleni päin, ah tuota auringonheijastetta! Suurin ihmetyksen kohde on tuo eläin taivaalla, huomaatteko? Pilvi-joutsen. Sitten nukuin torkut ja eiku menoksi reeneihin.

Kokoajan tapahtuu jotain ja välillä on vaikea päättää, minne lopulta menee. Aika positiivinen ongelma. Mun kämppis huitelee Etelä-Suomessa 3 viikkoa, joten saan tehä täällä kämpillä mitä haluan, ja tuua tänne ketä haluan. Eilen olin lupautunut Italia-Saksa välieräottelun kattomiseen, kun toisaalta kaverit soitti pannukakkukesteihin. Ne ois varmaan olleet jotain aivan huippua, mutta oli se tunnelma kyllä vimpan päälle kohdillaan myös kisastudiossa, jota ennen oltiin reenattu ihan kunnolla pari tuntii Huuhkajanpuistossa.

Nigin isä on entinen pizzerian omistaja, ja se teki meille pojille kunnon safkat matsiin! Ja olihan se melkonen ottelu, ainaski Balotellin osalta. Vitsi mikä inkkari.
Tänään sit kuuntelemaan räppii Pohjois-Suomen suurimpaan Hip Hop -musiikin tapahtumaan OHHF:ään, eli siis huippupäivä tiedos!

4 kommenttia:

 1. Aijotko sä tulla maata näkyvissä -festareille marraskuussa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olis kyllä todella kiva päästä tulemaan, mutta ei vielä tietoakaan onnistuuko..

   Poista
 2. Sinun blogi on niiin hyvä. Olen seurannut tätä alusta asti:)Olit minun suosikki BB talossa. Kun tipuit sieltä, niin se oli mulle shokki. Ihana olet:)

  Mummo, täältä vähän pohjoisempaa:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei oon ihan sulaa vahaa. Te mummot ootte niin sulosia ja osaatte aina yllättää!

   Poista