maanantai 18. kesäkuuta 2012

"COUNTLESS AS THE SANDS OF THE SEA ARE HUMAN PASSIONS"

Aurinko paistoi lähes pilvettömältä taivaalta ja lämmin ilma väreili iholla, joten päätettiin lähteä tekemään  jotain, mitä rakastan aivan kympillä. Jälleen oltiin liikenteessä Jannen kanssa ja tästä pääset hänen versioonsa päivän tapahtumista.
Me "maalaispojat" lähdettiin bussilla Hietasaareen, ja sieltä etsittiin iso metallinen mysteeriboxi. Kaikki lähti siitä liikenteeseen, että annoin vaan Jannelle avaimen käteen, ja se sai pähkäillä Kontin auki. Hyvin se suoriutu ja päästiin lähteen veden varaan. Oikeesti jos ette oo koskaan saapunu Ouluun vedestä käsin, suosittelen lämpimästi! Oulu on niin kaunis paikka sieltä katottuna!! Kattokaa vaikka.


Janne pääs yllättävän nopeesti ensikertalaiseksi vauhtiin. Varmana pitäny melaa kädessä aikasemminkin, ja kyl se sit kertokin et oli Kemijärvellä soudellu.

Oli niin helmi keli, että oli pakko alkaa riisuuntumaan. Kylmä vesi tuntu tosi raikkaalta iholla, ku Janne pärski melallaan edestä sitä vauhilla. Kohta saavuttiin Torin rantaan, ja piti laittaa taas paita päälle. Onneksi laitettiin ku siellä oli "katsomo" suoraan laiturilla, ja porukka sieltä jutteli. Tosta torin edustalta löytyy vaikka mitä veestä, ja haettiin jollekin jätkäporukalle pallo. Maailmanparantajat.Janne on sanonu, et se ei oo koskaan ollu niin paljo hengellisten asioiden kanssa tekemisissä, kun mun kaa. Nyt homma riistäyty jo ihan käsistä, ja meikä lähti käveleen vetten päällä...
Loistava päivä huipentu, ku lopuks mentiin kodalle paistaan makkaraa ja lettuja. Toi on oikeesti niin huippu paikka ja saa olla siel rauhassa. On myös tosi kuvauksellinen miljöö.

Bloggaajat taas reaalielämän tilanteita ikuistamassa.. Toi tilanne on oikeesti lavastettu, ja meikä vaan heittää lettua ylös alas kääntämättä sitä. Lopuks sitten tais lettu kääntyä ihan vahingossa oikeen päin… Ei ollu mitkää halvat hillot. Herralla x on kädessään Kanadasta Tulun tuomaa vaahterasiirappia ja herralla y on Kauppahallista ostettua vanilja-toffeehunajaa, jonka hinta oli 4,5€. Vedettiin oikeestaan molemmat purkit loppuun.


Pullamonsterit. Tätä intohimoa ei voita mikään! Jos joku vielä väittää, että me ollaan jotain pinnallisia bloggareita niin!!!! Ensinnäkin me A) pukeuduttiin vaatteisiin, jotka ei todellakaan oo uusinta Guccia B) ne kuvat laitettiin vielä tänne sensuroimatta C) alla olevassa kuvassa ihan julkisesti tungetaan ruokaa suuhun aika epäedullisen näkösesti... Eli on meillä ihan oikeasti omakin elämä, joka tulee vietettyä niin kovi eri tavoin, vaikka joskus postaukset olisivat yksipuolisia. Kaikesta kun ei jaksa aina sepostaa. Tällaset hetket on oikeestaan paljon helmempii, ku jotku kaupunkisessiot koulussa, stokkalla, ja kaduilla, joihin kyllästyy. Nää hetket on ainutkertasii, ja ne ei unohdu koskaan.

Noi sydämet palo aika nopeesti loppuun. Olis voinu kestää pidempään, ku oli niin hienoo.


9 kommenttia:

 1. "Janne pääs yllättävän nopeesti ensikertalaiseksi vauhtiin. VARMANA PITÄNY MELAA KÄDESSÄ AIKAISEMMINKIN, ja kyl se sit kertokin et oli Kemijärvellä soudellu."

  Varmasti on. ;) Excuse me my dirty mind. : D

  VastaaPoista
 2. mikä mikä tämä vetten päällä kävely on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oulun Hartaanselällä onnistuu helposti ;)

   Poista
 3. hei pakko kysyä mutta mistäpäin täältä tommonen kota löytyy? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Salaisesta paikasta. Se ei oo julkisessa käytössä, vaan sinne pitää olla oikeudet päästä sisään.

   Poista
  2. Ai no eipä se sitte ihme ookkaa jos en oo koskaan kuullu tuosta mittää :Dd

   Poista
 4. mutta missä on sebastianin pelastusliivit :D

  VastaaPoista
 5. Huui miten uskalisit ottaa kameran kanoottiin?? Ite oon ollu melomassa ja kyllä sillä tavalla se paatti heilui et kamera ois ollu mennyttä aika nopeasti xd Mut hei mahtava postaus jälleen kerran, oot aina niin ihanan positiivinen kaikesta! :)

  VastaaPoista