tiistai 19. kesäkuuta 2012

JULIA


Tämän tytön vaaleanpunaisesta kynästä lähti kirje suoraan Suomen Big Brother -taloon. Arvatkaapas, minkä ikäinen hän on?Sori lukijat, mutta nyt ei tuu perusbloggauskamaa, ja saa lopettaa ihan rauhassa tän blogin seuraamisen, kun ei tuu jatkuvasti muodista vinkkejä, kenkiä, koruja ja uusia vaatteita. En nimittäin ole aikaisemmin puhunut hirveästi perheestäni. Se ei ole saanut niin paljon painoarvoa täällä blogin puolella, kuin olisi pitänyt. Muutenkin oon ollut yleensä ottaen aika vaisu muiden elämäni tärkeiden henkilöiden suhteen. Teen nyt parannuksen. Multa on aika paljon kysytty just perheestä, ja että ketä ovat ne BB-Sebastianin lähimmät ihmiset, jotka ovat tehneet hänestä sellaisen, mikä hän on. Nyt, tervetuloa Tynkkysen lähipiiriin. 


Saanko esitellä perheen ylpeyden, kauneuden, älykön, futaajan ja kuopuksen, Julian. Kaikista perheen jäsenistä just minä ja Julia muistutetaan eniten toisiamme, koska meillä on tosi samanlainen luonne ja henkiset piirteet, ja tullaan siks tosi hyvin toimeen. Julia on ainut perheen jäsen, kenen kaa en oo muistaakseni koskaan riidelly. Pianonsoitto yhdistää meitä molempii, ja pienenä opetin aina sitä säestämään paremmin ja paremmin. Nyt se on jo niin pitkällä, et menee omia teitään, ja voin vaan olla niin ylpeä. Ainoat miinukset mitä löytyy, on et se ei löydä koskaan tavaroitaan ja sitä saa oottaa aina lähtiessä. Perusnainen.

Rakastan Juppanan suorasukasuutta ja rehellisyyttä. Se just valitteli mulle, kuinka joutuu koulussa monesti ongelmiin just sen takii et häntä ei pystytä vaientamaan. Esimerkiksi yksi opettaja hoitaa todella huonosti oman hommansa, eikä hänen tunneillaan opi mitään. Julialla on ihan sikakorkee keskiarvo, ja se oikeesti haluu oppia asiat hyvin, ja siks kysyy opettajalta (niin kuin aina pitää kysyä [opiskelen opettajaksi itse, ja syvällä rintaäänellä tämän sanon]) jos jokin asia on selitetty epäselvästi eikä sitä meinaa ymmärtää. Siinä kohtaa opettaja turhautuu ja vaan sanoo et joo nyt mennään eteenpäin ja ignooraa täysin oppimishaluiset oppilaat. Käytösnumero siinä kärsii, kun vaatii opettajilta niiden ammattitaidon verran, mut who cares, työelämässä ei kysytä ala-asteen käytösnumeroa, vaan ainenumeroita, joten ite oppiaineet kannattaa ottaa haltuun jo ala-asteelta.

Vaikka Julia on niin nero koulussa, ei se oo semmonen kotihiiri, vaan on äänestetty luokkansa suosituimmaksi tyypiksi. Se on periny huumorintajun meidän mummulta, jolla oli mun mielestä maailman paras huumorintaju. Jos Juppana olis ollut mun sijaan BB:ssä, katsojilla olis ollut paljon viihdyttävämpi kausi.


Kuva: SubTV
Julia on muuten se henkilö, joka sai kirjoittaa kirjeen minulle eristettyyn taloon. Olin oikeesti sulaa onnesta ja tärinästä ja kaikesta. Se oli tärkeimpiä hetkiä minulle talossa. Ja Julia tiesti tasan tarkkaan, mitkä asiat kertoa, jotta mun olo helpottuis. Tässä pieni ote mun kirjeestä, jonka joku ystävällinen fani nimimerkillä "flikka" oli naputtanut nettiin:

"Tervehdys rakas veli, meillä menee täällä kotona hyvin eikä ole mitään ongelmia. Joten älä huoli. Vaikka toivomme että tulisit pian kotiin, niin toivon sinun olevan siellä loppuun asti. Jalkapallo on sujunut hyvin ja meillä on aivan ihana joukkue. Olen saanut myös paljon uusia ihania ystäviä ja vanhatkin ovat säilyneet. Olen käynyt Oulussa isillä seuraamassa 24/7:aa. Olen ylpeä sinusta. Et ole ollut muiden ryyppäämisissä mukana ja olet ollut pois päihteiden seasta. Samaa mieltä ovat muutkin perheen jäsenet. Olet ollut oma itsesi huolimatta siitä mitä muut ajattelevat. Jopa mammakin on innolla seurannut BB:tä. Toivon, että voisit viettää joulun kotona, koska kuka muuten söisi yli puolet meidän kinkusta. Perheeseemme kuuluu hyvää ja kaikki ovat olleet terveitä. Meillä on hirveä ikävä sua ja rakastamme sinua valtavasti."

Julia älä anna kenenkään tappaa sua sisältä, koska sieltä lähtee kaikki se mitä sä oot, se vahvuus, ja se suloisuus. Älä anna kenenkään musertaa sua, vaan pysy tollasena mitä oot. Me ollaan sun kaa niin samanlaisii, et siks haluan antaa sulle tän neuvon: vaikka saadaan sontaa niskaan suoruudestamme, se on pientä siihen verrattuna, kuinka paljon positiivista sillä voi saada aikaan. Susta tykätään mm. just sen takia.

t. Isoveli

12 kommenttia:

 1. Oisko Julia 13 tai 14? Erittäin kaunis tyttö on. :)

  VastaaPoista
 2. Julia on ollu samassa koulussa ala- ja ylä-asteen:) mukava tyttö ja unelmahiukset! 8) ja se on sen 14 verra?:)

  VastaaPoista
 3. Sun kaltainen rakastava veli olis ihana... Mun isosisko halveksii mua, tekee kiusaa koko ajan ja on syyllinen mun huonoon itsetuntoon. Mutta Julia on hyvin kaunis. ♥ Terkut sille!

  VastaaPoista
 4. Mulla tuli kyyneleet silmiin, ku luin ton tekstin. Siitä huoku niin isoveljen rakkaus. Kirjotit arabitupareitten postauksessa, että sulla on tulossa lisää tupareita.. Onko ne jo ollut, ja onko niistä tulossa postausta?

  VastaaPoista
 5. Tää kirje oli kyl niin ihana <3 Ihana sisko sinulla.

  VastaaPoista
 6. Aiotko koskaan paljastaa, kuka sun sukulainen oli talossa?

  VastaaPoista
 7. Arvelisin, että Julia on 14 tai 15 vuotias?

  VastaaPoista
 8. Voi ei saa näin itkettää täällä. Saat olla onnellinen että sulla on hyvät välit perheeseen, ja kun sulla on noin ihana sisko. Kaikilla ei asiat ole niin hyvin. Onneksi itellänikin on rakastava, rakastettava ja kaikinpuolin ihana ja tukena oleva perhe. Ilman sitä en olis selvinny. Mut aivan ihanasti kyllä kirjoitit siskosta, ja hänen kirje sinulle oli myös aivan ihana.

  VastaaPoista
 9. Hui, niin nuori Julia ! Kattelin kuvasta että olis 16-17 :D
  Mut nätti tyttö ! :)

  VastaaPoista
 10. 14vuotiashan se :) hyvä kaveri ♥

  VastaaPoista
 11. 14 vuotias, ihanan persoonallinen tyttö! hyvä kaveri, ja tosi hauska!:D<3

  VastaaPoista